Înalți Consilieri UE

Žydrūnas Bartkus

Rolandas Taraškevičius

Nicolae Grigore

Proiectul nostru

Obiective generale

În mod special, proiectul are drept scop consolidarea elaborării politicilor la nivel sectorial, inclusiv capacităților de planificare strategică și management al politicilor; consolidarea cunoștințelor și conștientizării factorilor vizați cu privire la politicile, legislația și regulamentele Uniunii Europene. Se va oferi consiliere în scopul asigurării sustenabilității politice, instituționale și financiare a reformelor întru implementarea eficientă a acestora.

Misiunea noastră

Scopul general al Misiunii Înalților Consilieri UE este de a acorda asistență Guvernului în implementarea agendei sale de reforme și, în mod special, asistență în consolidarea capacităților necesare pentru implementarea Acordului de Asociere (AA), inclusiv Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (ZLSAC), precum și de a asigura următoarele acțiuni post-liberalizare a regimului de vize.

Misiuni anterioare

Misiune 2019-2022

Asistență Guvernului în implementarea agendei sale de reforme și, în mod special, asistență în consolidarea capacităților necesare pentru implementarea Acordului de Asociere (AA), inclusiv Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (ZLSAC), precum și de a asigura următoarele acțiuni post-liberalizare a regimului de vize.

Misiune 2016-2018

consolidarea elaborării politicilor la nivel sectorial, capacităților de planificare strategică și de management al politicilor, consolidarea cunoștințelor și conștientizării factorilor vizați cu privire la politicile, legislația și regulamentele UE.