CE: Seminar „Reforma Legislației Muncii”, organizat de către Misiunea Înalților Consilieri UE în Republica Moldova, în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.

CINE: Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Dna Stela Grigoraș, reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, experți in domeniul legislației muncii din Lituania, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, ai Confederației Naționale a Sindicatelor și a Patronatului din Moldova si mediul de afaceri.

CÂND: miercuri, 11 octombrie 2017, începând cu ora 9:30, în incinta Hotelului Bristol (str. Puskin, 32).

Scopul seminarului este de a discuta situația actuală a legislației muncii în Republica Moldova, în contextul recentei reforme a Codului Muncii, preluarea experienței țărilor membre ale Uniunii Europene, sensibilizarea și cooperarea partenerilor sociali cu privire la legislația muncii.

Pentru informații suplimentare, precum și pentru confirmarea prezenței, rugăm să contactați: Iana Pustovaia, manager comunicare al Misiunii Înalților Consilieri UE la iana.pustovaia@bseurope.com.